Cursus Spaans


Spaans leren

Binnenkort begint een nieuwe avondcursus Spaans in Leeuwarden. De cursus omvat tien (10) lessen van vijf kwartier en wordt gegeven op maandag- en dinsdagavond. De docente is Angeles Fernández. Nadat je je hebt aangemeld ontvang je een uitnodiging voor de kennismakingsles. Deze vrijblijvende les vindt plaats in ons kantoor in Leeuwarden (Keizerskroon 1). Aanvang: 19:00 uur. Er is plaats voor 8 cursisten. Na het aanvragen van een proefles ontvang je een uitnodiging met daarin alle overige gegevens. Houd rekening met enkele uurtjes per week voor huiswerk en zelfstudie. Aan het einde van de cursus en op aanvraag ontvang je een deelnamecertificaat.

Cursusdata

De voorjaarscursussen starten begin februari op maandag en op dinsdag en daarna iedere 14 dagen

De najaarscursussen starten begin oktober op maandag en op dinsdag en daarna iedere 14 dagen

Cursusdata en lestijden kunnen als de omstandigheden dat toelaten nog wijzigen; maar dat gaat dan altijd in overleg met de cursisten.

Cursuslocaties

  • Vertaalbureau Altenburg-Fernández (kantoor) Keizerskroon 1, 8935 LK Leeuwarden

Cursuskosten: Cursusgeld en lesmateriaal

Het cursusgeld bedraagt € 225,00 (10 lessen).- Tijdens de tweede les ontvang je een rekening en kun je tot betaling overgaan. Het digitale lesmateriaal (2 readers) is bij het cursusgeld inbegrepen. Een ingebonden hard-copy (boekvorm) is tegen kostprijs verkrijgbaar (ca. €20,00 voor 2 readers).

Gratis proefles, daarna beslissen