Spaans Online


Online Cursus Spaans via TEAMS

De online lessen Spaans gaan via TEAMS en behoren tot “het nieuwe normaal”. Je hoeft er de deur niet voor uit. De cursus is opgedeeld in blokken van 5 lessen en je kunt per blok intekenen. Een les duurt drie kwartier. De helft daarvan wordt besteed aan praten en het opbouwen van spreekvaardigheid. Na het volgen van 2 blokken (10 lessen) ontvang je – op aanvraag – een deelnamecertificaat.

De lessen worden privé en in een besloten omgeving gegeven. Je kunt de lessen volgen samen met je partner/vriend/kennis/familielid. Voor het maken van een afspraak: mail naar info@centrost.nl of bel: 058-2800898.

Cursustijden

De cursussen vinden overdag plaats op afgesproken tijdstippen. Na iedere les en in overleg met de docente (Angeles Fernández) wordt het tijdstip voor de volgende les afgesproken.

Benodigdheden

Je bent in het bezit van een laptop of computer met camera. Tijdig voor de lessen ontvang je een link waarmee je kunt inloggen.

Cursuskosten: cursusgeld en lesmateriaal

Het cursusgeld per blok van 5 lessen bedraagt € 100,00 bij deelname van 2 deelnemers. Het digitale lesmateriaal is bij het cursusgeld inbegrepen.

Gratis proefles, daarna beslissen