Cursus Spaans Leeuwarden


Spaans leren spreken in Leeuwarden.

Wil jij je goed in het Spaans leren uitdrukken? Wil je vlot met Spaanstalige mensen kunnen omgaan?

Omdat je optimaal wilt genieten van een heerlijke Spaanse Zomer? Of omdat je de gastvrijheid wilt ervaren van mensen in Latijns-Amerika? Of misschien omdat je zakelijke contacten wilt leggen met Spaans sprekende mensen?

Wil jij je waarde op de arbeidsmarkt een push geven?

Wil jij vanaf les 1 Spaans praten onder leiding van bekwame docenten?

De beginnerscursus Spaans A1 omvat 12 tweewekelijkse lessen van 5 kwartier en worden gegeven in het gebouw van de NHL Hogeschool, Rengerslaan 10, 8917 DD Leeuwarden. 

De cursussen op niveau A2 t/m C2 worden gegeven op ons kantoor aan de Keizerskroon 1 in Leeuwarden. Instromen bij bestaande kleine groepjes is mogelijk na een intakegesprek met mevrouw Angeles Fernández (tel. 058-2800898).

NHL Stenden – Hogeschool

Adres: Rengerslaan 8 – 10, 8917DD Leeuwarden

Auto / openbaar vevoer / fiets

De parkeerplaats bij de NHL is bereikbaar via de Rengerslaan en 24 uur per dag geopend. Vanaf de parkeerplaats is het schoolgebouw lopend bereikbaar. Vanaf het station Leeuwarden rijden bussen naar NHL Stenden.
Voor fietsen, brommers en scooters is er een ondergrondse fietsenkelder. De fietsenkelder beschikt over een oplaadpunt voor elektrische fietsen.

 

Cursus Spaans Dokkum

Spaans leren spreken in Dokkum. 

Bij voldoende aanmeldingen uit deze hoek van Friesland verzorgen wij een cursus Spaans A1 in ook in Dokkum. Centro de Estudios komt naar u toe! Centro de Estudios, al 30 jaar dé plek om Spaans te leren.