Cursus Spaans Drachten


Spaans leren spreken in Drachten.

Wil jij je goed in het Spaans leren uitdrukken? Wil je vlot met Spaanstalige mensen kunnen omgaan?

Omdat je een reis wilt maken naar Latijns-Amerika of dichterbij, naar Spanje. Omdat jij je wilt verdiepen in de geschiedenis, de cultuur, gewoonten, het eten van bijvoorbeeld een land als Cuba. Of omdat je de gastvrijheid wilt ervaren van de mensen daar? Misschien wil je zakelijke contacten leggen of je mogelijkheden op de arbeidsmarkt vergroten.

Wil jij vanaf les 1 Spaans praten en een gedegen grammaticale basis leggen onder leiding van bekwame docenten?

Welkom bij Centro de Estudios. Sinds 1990 onderwijs in vreemde talen aan volwassenen. Al 30 jaar dé plek om Spaans te leren!

Inschrijven

Schrijf je dan in voor een cursus Spaans bij Centro de Estudios en maak vrijblijvend een proefles mee in Drachten. De cursussen voor beginners en gevorderden (t/m niveau A2) worden op maandag onder meer gegeven in het gebouw van het Drachtster Lyceum, Torenstraat 28, 9201 JW Drachten. Bij de school is geen parkeerruimte aanwezig. U kunt gebruik maken van het parkeerterrein bij de VHS of van het parkeerterrein van de Noorderbuurt (betaald parkeren).

Online inschrijven

Locatie

Drachtster Lyceum,
Torenstraat 28,
9201 JW Drachten.

Parkeren

Bij de school is geen parkeerruimte aanwezig. U kunt gebruik maken van het parkeerterrein bij de VHS of van het parkeerterrein van de Noorderbuurt (betaald parkeren).